Υλικά:
Για 6-8 μερίδες
112 γραμμάρια τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλυτζάνι καστανή ζάχαρη
2 ασπράδια αυγών
1/2 κουταλάκι κανέλα
1 3/4 φλιτζάνια γάλα (χωρίς λιπαρά ή 2%)
6 φλιτζάνια ψιλοκομμένες φέτες βάφλας
150 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
Εκτέλεση:
Εύκολο και γρήγορο γλυκό με βάφλα στο φούρνο για όλες τις ώρες
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώστε ένα μεγάλο πυρέξ.
Σε ένα μέτριο μπολ, χτυπήστε μαζί το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, ασπράδια αυγών, την κανέλα και το γάλα.
Κόβετε τις βάφλες σε κύβους και τις ρίχνετε στο πυρέξ. Ρίχνουμε το μίγμα τυριού ομοιόμορφα πάνω από τις βάφλες. Πασπαλίζουμε με την ψιλοκομμένη σοκολάτα.
Ψήστε για 35 έως 40 λεπτά, ή μέχρι να ροδίσει.