Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1/2 κούπα κριθαράκι
14 ντοματίνια
150 γραμμάρια φέτα
Θυμάρι
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Εύκολη και γρήγορη σαλάτα για όλες τις ώρες
Βράζουμε το κριθαράκι, τις σουρώνουμε και τις κρυώνουμε σε άφθονο τρεχούμενο νερό. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε στο δύο τα ντοματίνια.
Κόβουμε τις ελιές στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Κόβουμε τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζουμε τα ζυμαρικά, τη φέτα, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.