918
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
200 γραμμάρια φέτα
1 ντομάτα
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 σκελίδα σκόρδο
Ρίγανη
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Λαχταριστό ντιπ με φέτα και κόκκινη πιπεριά
Τρίβουμε τη φέτα με το χέρι, ξεφλουδίζουμε τη ντομάτα και την ψιλοκόβουμε όπως επίσης και την πιπεριά.
Τρίβουμε το σκόρδο και βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ. Με ένα πιρούνι λιώνουμε το μείγμα μας πολύ καλά μέχρι να γίνει σαν αλοιφή.