Μακαρονάδα με φρέσκια ντομάτα, μοτσαρέλα και ελιές

by sidagi.gr
449 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

170 γραμμάρια μακαρόνια σπαγγέτι
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
4 μικρές ντομάτες κομμένες σε κύβους
2 κουταλιές σούπας ελιές μαύρες
112 γραμμάρια φρέσκια μοτσαρέλα
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
μια χούφτα φύλλα βασιλικού, κομμένα σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για όλες τις ώρες

Βράζετε τα ζυμαρικά σας για 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
Εν τω μεταξύ, ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από βασιλικό, σε ένα μεγάλο μπολ.

Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
Όταν ζυμαρικά είναι βρασμένα al dente, σουρώνετε και τα ρίχνετε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
Προσθέστε περισσότερο ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Πασπαλίστε φύλλα βασιλικού και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα