Υλικά:
Για 2-4 άτομα
Για τη μαρινάδα
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
Αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας σόγια σως
Λίγο λάδι
Για το κοτόπουλο
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κύβους
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
4 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκιές
Εκτέλεση:
Λαχταριστά και ζουμερά σουβλάκια κοτόπουλου με πιπεριές και σόγια σως
Για τη μαρινάδα
Ανακατεύουμε σε μπολ τη σόγια σως, το λάδι, τα μπαχαρικά.
Για την συναρμολόγηση μαρινάδας – κοτόπουλου
Περνάμε στα ξυλάκια το κοτόπουλο με τις πιπεριές και μαζί με τη μαρινάδα, τα βάζουμε σε σακούλα τροφίμων και την κλείνουμε καλά. Κατά διαστήματα γυρίζουμε τη σακούλα μας και έτσι δεν λερώνουμε το χώρο ή τα χέρια μας και είναι όλα καθαρά.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο 2 ώρες ή από την προηγούμενη μέρα.
Στραγγίζουμε από τη μαρινάτα τα σουβλάκια μας και ψήνουμε στο φούρνο με γκριλ στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες.