Frozen yogurt μάνγκο

by sidagi.gr
565 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

2 φρέσκo μάνγκο κομμένο σε κύβους
2 φλιτζάνια γιαούρτι σακούλας ή 10 % λιπαρά
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση:

Δροσερό και εύκολο γλυκό για όλες τις ώρες

Βάλτε το μάνγο στο μπλέντερ και χτυπήστε καλά. Ξύστε τριγύρω από το μπλέντερ το μείγμα. Ανακατέψτε ξανά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε μέχρι να γίνει μια απαλή και λεία κρέμα.
Ρίχνετε το μείγμα σε παγωτομηχανή και δουλεύετε για περίπου 25 λεπτά μέχρι να παγώσει καλά το μείγμα.

Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή ρίχνουμε στο  μπλέντερ όλα τα υλικά της συνταγής και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες.
Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορούμε ενδιάμεσα να βγάλουμε 1-2 φορές το παγωτό από την κατάψυξη και να το ανακατέψουμε καλά με ένα κουτάλι.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα