Υλικά:
Για 4-6 άτομα
500 γραμμάρια μακαρόνια σπαγγέτι
80 γραμμάρια ελαιόλαδο
250 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
100 γραμμάρια πράσινες ελιές μαύρες καθαρισμένες
100 γραμμάρια νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών
500 γραμμάρια τόνος στραγγισμένος
50 γραμμάρια τομάτες κονκασέ ψιλοκομμένες
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Κρεμμύδι φρέσκο (το πράσινο μέρος ψιλοκομμένο)
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη μακαρονάδα για το μεσημεριανό σας
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και τα σουρώνουμε, φυλάμε 100 γραμμάρια από το νερό του βρασίματος.
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να μυρίσει το σκόρδο.
Προσθέτουμε τον τόνο μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε για 8 -10 λεπτό ακόμα. Τέλος σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.