Υλικά:
Για 2-4 άτομα
200 γραμμάρια ελιές μαύρες
5 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά του γλυκόυ πάστα λιαστής ντομάτας
1 κουταλιά ξίδι μπαλσάμικο
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2 αγγουράκια κομμένα σε φέτες
1 πλάκα φέτα θρυμματισμένη
4 φέτες καρπούζι κομμένο σε κύβους
2 ψιλοκομμένες ντομάτες
Εκτέλεση:
Δροσερή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες
Δροσερή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρεςΣ’ ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε την πάστα λιαστής ντομάτας με το ξίδι και στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά- σιγά το ελαιόλαδο.
Τοποθετούμε τη σάλτσα στο ψυγείο για μια ολόκληρη μέρα πριν το χρησιμοποιήσουμε.
Σε ξύλο κοπής κόβουμε τις ντομάτες, καρπούζι, αγγούρια, κρεμμύδι σε φέτες. Στη συνέχεια τη μεταφέρουμε σ’ ένα μεγάλο μπολ.
Ρίχνουμε το κουκουνάρι ελαφρά καβουρδισμένο, τη σάλτσα ανακατεύουμε ελαφρώς.
Πασπαλίζουμε την φέτα και ανακατεύουμε πολύ καλά τη σαλάτα και σερβίρουμε.