Υλικά:
Για 2-4 άτομα
Για το σουβλάκι
1/2 κιλό φιλέτο μπούτι κοτόπουλο (ένα σκαφάκι)
4-6 φρέσκες πίτες για σουβλάκι
ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
λεμόνι
πάπρικα
1 μέτριο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
1 ντομάτα σε φέτες
1 πιπεριά σε κυβάκια
τζατζίκι ή σως
Για τη σως
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
1/2 κουταλιά του γλυκού κάρρυ
Εκτέλεση:
Λαχταριστά και χορταστικά σουβλάκια για όλες τις ώρες
Σε ξύλο κοπής κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές μπουκιές. Ανακατεύουμε το κοτόπουλο με τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο και την πάπρικα. Το βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά.
Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε την ρίγανη.
Ψήνουμε τις πίτες μία-μία με ελάχιστο ελαιόλαδο, σε ένα καθαρό αντικολλητικό τηγάνι, μέχρι να πάρουν χρώμα. Τις γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές.
Τρίβουμε το κρεμμύδι με λίγο αλάτι και αν θέλουμε το ανακατεύουμε με την πιπεριά.
Σερβίρουμε τυλίγοντας τις πίτες μας με το κοτόπουλο και με όποιο συνδυασμό μας αρέσει από τα λαχανικά και τη σως ή το τζατζίκι)
Τα παιδιά θα ξετρελαθούν κι εσείς θα ξέρετε τι τρώνε.