Υλικά:
Γα 4-6 άτομα
2 φύλλα σφολιάτας
200 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
10 φέτες πεπερόνι
50 γραμμάρια μπέικον σε κομμάτια
60 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
4 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε λωρίδες
ρίγανη
Εκτέλεση:
Φτιάξτε με απλά υλικά την αγαπημένη σας πίτσα μέσα σε λίγα λεπτά!
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Αλευρώνουμε τον πάγκο της κουζίνας και ανοίγουμε τα δύο φύλλα με τον πλάστη. Διαλέγουμε ένα μεγάλο ταψί για πίτσα ή πυρέξ και πασπαλίζουμε στο πάτο με λίγο καλαμποκάλευρο ή αλεύρι. Βάζουμε τη ζύμη σφολιάτας στο ταψί και απλώνετε τη σάλτσα ντομάτας σε ολόκληρη τη ζύμη σφολιάτας. Πασπαλίζετε με ρίγανη.
Από πάνω, προσθέτετε μικρές κουταλιές τυρί κρέμα, πεπερόνι, φέτα, το μπέικον και τα μανιτάρια.
Ψήνετε για 20 με 30 λεπτά με αντιστάσεις στους 180 βαθμούς.