Τηγανιτά μανιτάρια με κόκκινο κρασί

by sidagi.gr
1,4K προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

300 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα
1/2 κούπα κόκκινο γλυκό κρασί
Μισό ματσάκι ψιλοκομμένο μάραθο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Λαχταριστό ορεκτικό με απαλή γεύση για όλες τις ώρες

Σε ένα τηγάνι με λάδι μαραίνουμε τα μανιτάρια και στη συνέχεια προσθέτουμε το μάραθο, το αλάτι και το πιπέρι
 
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κόκκινο κρασί ανάβοντας το τηγάνι και σηκώνοντας το από τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά σε μέτρια εστία. Προσέχουμε μην μας αρπάξουν τα μανιτάρια.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα