Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 συσκευασία ραβιόλια
2 κουτιά σάλτσα ντομάτας κονκασέ ψιλοκομμένη
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 μανιτάρια Πλευρώτους ψιλοκομμένα
300 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη
150 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση:
Εύκολο και γρήγορο πιάτο για το μεσημεριανό σας
Ρυθμίζουμε την σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου και προθερμαίνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (160 με αέρα).
Βράζουμε τα ραβιόλια σε αρκετό νερό, αλατισμένο, για 8 λεπτά περίπου. Παίρνουμε ένα ταψί, αρκετά βαθύ, βάζουμε στον πάτο του αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη σάλτσα ανακατεύουμε τα ραβιόλια μαζί με τα κρεμμύδια, σέλινο, αλάτι, πιπέρι.
Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, την παρμεζάνα τριμμένη, τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και τα ρίχνουμε στο ταψί. Αφού τα ανακατέψουμε λίγο με πιπέρι και παρμεζάνα τριμμένη.
Τα βάζουμε στο φούρνο, γύρω στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις στη 2 σκάλα για 35 λεπτά μέχρι το τυρί να αποκτήσει σκούρο χρώμα.