Γεμιστά αβοκάντο με αυγοσαλάτα

by sidagi.gr
655 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

2 ώριμα Αβοκάντο κομμένα στη μέση
6 βραστά αυγά
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κάρυ σε σκόνη
1 1/2 κουταλιά του γλυκού γλυκιά πάπρικα
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 ντομάτα ψιλοκομμένη σε κύβους
150 γραμμάρια κασέρι ψιλοκομμένο σε κύβους
1 κουταλιά ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμύδι
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλες τις ώρες

Βράζουμε τα αυγά για 8 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία και τα τεμαχίζουμε αφού κρυώσουν. Σε ξύλο κοπής κόβουμε σε λεπτές ροδέλες το πράσινο κρεμμύδι και το σέλινο, τη ντομάτα σε κύβους, το κασέρι ψιλοκομμένο σε κύβους.

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε.
Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια, Γεμίζουμε τα αβοκάντο με την αυγοσαλάτα και σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα