Υλικά:
Για 2-4 άτομα
5 σταγόνες ταμπάσκο
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
1/4 της κούπας τυρί ρικότα σε θερμοκρασία δωματίου
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 μεγάλο και ώριμο αβοκάντο
1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
2-3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κούπα καλαμπόκι βρασμένο
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και φρέσκια σαλάτα για όλες τις ώρες
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και τα περιχύνουμε με το χυμό του λεμονιού.
Με ένα πιρούνι το πολτοποιούμε λίγο μέχρι να μαλακώσει λίγο το αβοκάντο.
Ρίχνουμε το κρεμμυδάκι, το ρικότα, την ντομάτα, το ταμπάσκο, το καλαμπόκι, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Συνοδεύουμε με ζυμαρικά και λαχανικά.