460
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 μάνγκο κομμένο σε κύβους
1 μήλο ψιλοκομμένο
Λίγα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
Λίγο χυμό λεμόνι με μέλι για το ντρέσινγκ
Εκτέλεση:
Δροσερή σαλάτα με έντονη και απαλή γεύση για όλες τις ώρες
Σε ξύλο κοπής κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το πεπόνι και το ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα μαζί με τα σταφύλια, ψιλοκόβουμε τα φυλλαράκια μέντας και τα ρίχνουμε μέσα στη σαλατιέρα.
Στη συνέχεια χτυπάμε τον χυμό λεμονιού με το μέλι και το ρίχνουμε από πάνω και σερβίρουμε.