Υλικά:
Για 4-6 άτομα
2 κουτιά (380 γραμμάρια) γάλα πλήρες καρύδας
1 ¼ φλιτζάνι ζάχαρη
½ φλιτζάνια σκόνη άγλυκο κακάο
Εκτέλεση:
Φτιάξτε με απλά και εύκολα υλικά παγωτό με γεύση καρύδα για όλη την οικογένεια
Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε. Αφήστε να σιγοβράσει μέχρι να πήξει ελαφρά, περίπου 8 λεπτά.
Τοποθετήστε σε ένα δοχείο και παγώστε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει καλά, περίπου 4 ώρες.
Ετοιμάστε την παγωτομηχανή σας και ρίξτε το μείγμα μέσα στο κάδο της παγωτομηχανής δουλεύοντας το μέχρι να πήξει, για 15 έως 20 λεπτά. Στη συνέχεια τοποθετείτε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Αν δεν έχετε παγωτομηχανή τότε αφού χτυπήσετε το μείγμα στο μίξερ το αποθηκεύετε κατευθείαν στη κατάψυξη για 4 -6 ώρες ανακατεύοντας το κάθε 45 λεπτά για 4 φορές συνολικά.