Υλικά:
Για 2-4 άτομα
500 γραμμάρια ραδίκια
20 γαρίδες ( χωρίς το κέλυφος)
4 μεγάλα θαλασσινά χτένια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, το λευκό σώμα χωρίς το κοράλλι
2 αγγούρια μικρά κομμένα σε ροδέλες
Ελαιόλαδο
Λεμόνι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Φρέσκια σαλάτα με θαλασσινά και φρέσκα λαχανικά για το μεσημεριανό σας
Βάζουμε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες και τις σοτάρουμε για 10 λεπτά ανακατεύοντας τα.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ραδίκια για 10 λεπτά με αλάτι. Στη συνέχεια τα σουρώνουμε με τρυπητή κουτάλα, μεταφέρουμε στην σαλατιέρα, ραντίζουμε με λάδι και λεμόνι.
Στη συνέχεια ενώνουμε τα ραδίκια με τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας μας και σερβίρουμε.