Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 φλυτζάνι μαγοινέζα
4 μεγάλες κίτρινες πιπεριές κομμένες στη μέση
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κυβάκια
2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κυβάκια
1 καρότο τριμμένο
2 κουταλές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι γκούντα τριμμένο
4 κομμάτια φέτα θρυμματισμένη
ξίδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και καλοκαιρινό πιάτο για όλη την οικογένεια
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα, τις ψιλοκομμένες πιπεριές, το καρότο, το μαϊντανό, τη μαγιονέζα και τον άνηθο και στο τέλος αλατοπιπερώνουμε.
Καθαρίζουμε τις πράσινες πιπεριές από τα σποράκια και στη συνέχεια τις κόβουμε κάθετα.
Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα της μαγιονέζας και φέτας.
Βάζουμε στο φούρνο για 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές. Τέσσερα λεπτά πριν βγάλετε το φαγητό από τον φούρνο πασπαλίστε με τριμμένο γκούντα και αφήστε 2 λεπτά μέχρι να λιώσει.