Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 κούπα σάλτσα κέτσαπ
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κούπες μπαλάκια μοτσαρέλας
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 μπαγκέτα κομμένη κατα μήκος
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλες τις ώρες
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Παίρνουμε ένα ταψί και αλείφουμε με το ελαιόλαδο. Σε ξύλο κοπής κόβουμε την μπαγκέτα κατά μήκος και μετά σε κομμάτια 3 εκ. απλώνουμε τα κομμάτια μπαγκέτας στο ταψί.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κέτσαπ με την ψιλοκομμένη ντομάτα και βάζουμε πάνω από τα κομμάτια μπαγκέτας.
Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με το κρεμμύδι και καλύπτουμε με την μοτσαρέλα. Βάζουμε τα κομμάτια μπαγκέτας, στην χαμηλότερη σκάλα του φούρνου και ψήνουμε για 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και σερβίρουμε.