Υλικά:
Για 4-6 άτομα
400 γραμμάρια ψαχνό από κοτόπουλο
1 ροδάκινο κομμένο σε κύβους
200 γραμμάρια γραβιέρα
Σέλερι
1 φλιτζάνι χοντροκομμένα καρύδια
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 λόλα κόκκινη
Εκτέλεση:
Δροσερή και χορταστική σαλάτα για όλες τις ώρες
Σε ξύλο κοπής κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 4 λεπτά από κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά. Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα ξινόμηλα και τα βάζουμε ε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το κοτόπουλου σε κομμάτια, το σέλερι και τη γραβιέρα. Περιχύνουμε με μαγιονέζα και τα καρύδια. Προσθέτουμε το ροδάκινο κομμένο σε φέτες, τη λόλα ψιλοκομμένη και ανακατεύουμε.