Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
4 φέτες ψωμί του τοστ ή χωριάτικο κομμένο 1/2-ινστα πάχους
112 γραμμάρια τυρί Γκούντα, φέτες
2 μπιφτέκι για για σάντουιτς εμπορίου ψητό
120 γραμμάρια στήθος γαλοπούλας ψητό, κομμένο σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση:
Λαχταριστό κολατσιό για όλες τις ώρες με απλά υλικά
Προθερμάνετε την τοστιέρα. Τοποθετείτε τα μπιφτέκια στην τοστιέρα και το ψήνετε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά. Το βγάζετε και αφήνετε στην άκρη.
Απλώνετε ομοιόμορφα σε κάθε φέτα ψωμιού του βούτυρο εσωτερικά το 1/4 του βουτύρου και πασπαλίζετε με αλάτι. Συνεχίζετε και απλώνετε το υπόλοιπο βούτυρο εξωτερικά του ψωμιού σε κάθε φέτα του τοστ.
Τοποθετήστε τις υπόλοιπες 2 φέτες ψωμί στον πάγκο της κουζίνας και σε κάθε δεύτερη φέτα τα μπιφτέκια. Τοποθετήστε τη γαλοπούλα ψητή, τις φέτες τυριού και κλείστε το σάντουιτς.
Βάζετε τα σάντουιτς στην τοστιέρα μέχρι να λιώσει το τυρί και το σάντουιτς, περίπου 5 λεπτά.