Υλικά:
Για 4-6 άτομα
2 καρότα
1 μικρή σελινόριζα
1 μαρουλάκι
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
2 κουταλιές της σούπας ελιές μαύρες
Μαϊντανός σγουρός
500 γραμμάρια γαρίδες μεσαίου μεγέθους
1 φιλέτο κοτόπουλο στήθος κομμένο σε κύβους
Για το ντρέσινγκ
1 φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι
25 γραμμάρια χαβιάρι
Χυμό ενός λεμονιού
Αλάτι
Εκτέλεση:
Φρέσκια σαλάτα με απλά υλικά και πολύ νοστιμιά για το μεσημεριανό σας
Στο γκριλ του φούρνου μας τοποθετούμε την σχάρα στο δεύτερο ράφι και ψήνουμε το κοτόπουλο για 5 λεπτά από κάθε πλευρά. Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε κύβους.
Σε μια κατσαρόλα βράζετε για περίπου 25 τις γαρίδες και τις καθαρίζετε, εκτός από τις μερικές που τις κρατάτε για γαρνίρισμα.
Ξύνετε και πλένετε τα κολοκυθάκια, τα καρότα. Τα ζεματάτε και τα κόβετε σε λεπτά, μακρόστενα κομμάτια.
Αναμιγνύετε τα υλικά για το ντρέσινγκ και προσθέτετε λίγο αλάτι
Βάζετε τα λαχανικά και το κοτόπουλο σε πιατέλα στρωμένη με μαρουλόφυλλα. Γαρνίρετε με τις ελιές, το κρεμμύδι και με μαϊντανό. Σερβίρετε με το ντρέσινγκ.