Υλικά:
Για 2-4 άτομα
8 τεμάχια ψωμί για hot dog
3 ντομάτες σφιχτές
200 γραμμάρια φρέσκια μοτσαρέλα
4 φέτες ζαμπόν
1 κούπα αγγουράκι τουρσί
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
λίγη μουστάρδα σε σκόνη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση:
Σάντουιτς με ψωμί, λιωμένη μοτσαρέλα και ζαμπόν για ένα πλούσιο κολατσιο
Τοποθετούμε σε ένα μικρό ταψί τις φέτες ψωμιού και τις βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για να φρυγανιστούν.
Θα χρειαστούν περίπου 10 λεπτά, αν θέλουμε να επιταχύνουμε ρυθμίζουμε το φούρνο στον αέρα.
Σε ένα μικρό μπολ, χτυπάμε το ελαιόλαδο, με το πιπέρι, τη μουστάρδα.
Αλείφουμε με το μείγμα τις φέτες ψωμιού και κρατάμε λίγο στην άκρη για το τέλος.
Πλένουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τα κοτσάνια και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Κόβουμε επίσης τη μοτσαρέλα με το ζαμπόν σε πολύ λεπτές φέτες.
Τοποθετούμε επάνω στις φρυγανισμένες φέτες ψωμιού εναλλάξ ντομάτα μοτσαρέλα, ζαμπόν, αγγουράκι τουρσί.
Πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και περιχύνουμε με το μείγμα ελαιόλαδου που κρατήσαμε στην άκρη.
Βάζουμε τα ψωμάκια να ψηθούν για λίγα λεπτά μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα και τα σερβίρουμε ζεστά.