Υλικά:
Για 2 άτομα
500 γραμμάρια ριγκατόνι
1 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
1 ντομάτα ψιλοκομμένη σε κύβους
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
200 γραμμάρια φέτα ψιλοκομμένη
Μαϊντανό (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Λαχταριστά μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας και κομμένες μελιτζάνες
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το σπαγγέτι, για 10 λεπτά περίπου. Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 5 λεπτά τις μελιτζάνες. Προσθέτετε την ντομάτα και αφήνετε να βράσει για 20 λεπτά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
Κατόπιν προσθέτετε τα μακαρόνια, ανακατεύετε και σβήνετε τη φωτιά. Γαρνίρετε με φέτα ψιλοκομμένη.