Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 μπαγκέτα, κομμένη σε κομμάτια 1 εκατοστού πάχος
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 φλιτζάνι φρέσκο ανθότυρο
Βρασμένες αγκαθωτές τσουκνίδες, χοντροκομμένες
Εκτέλεση:
Δοκιμάστε κάτι νέο στα ορεκτικά σας με απαλή γεύση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου και βάζουμε τη σχάρα του φούρνου στη μέση.
Συγχρόνως βράζουμε σε ζεστό νερό τις τσουκνίδες για 15 λεπτά και στραγγίζουμε.
Τοποθετήστε τις φέτες μπαγκέτα σε ένα ταψί και ψήστε μέχρι γίνουν ελαφρά τραγανές , περίπου 8 λεπτά.
Αφήστε την να κρυώσουν.
Αλείψτε κάθε φέτα μπαγκέτα με λάδι, στη συνέχεια, πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
Απλώστε περίπου μια στρώση σε κάθε φέτα από το ανθότυρο.
Πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και από πάνω με τσουκνίδες. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και σερβίρετε.