Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
3 κουταλιές της σούπας άνηθο τουρσί απολαύσει
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Worcestershire
1/2 κουταλάκι σάλτσα ταμπάσκο
1/8 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
1 κιλό ζαμπόν ψιλοκομμένο
1/4 μέσο κίτρινο κρεμμύδι, χοντροκομμένα
Κράκερς ή ψωμί, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Ένας τρομερός συνδυασμός στο πιάτο σας με απλά υλικά
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη μαγιονέζα, μουστάρδα, Worcestershire, ταμπάσκο, πιπέρι καγιέν μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Τοποθετήστε το ζαμπόν στο μπολ του μπλέντερ και χτυπήστε το για 3 δευτερόλεπτα.
Προσθέστε στο μείγμα του μπλέντερ το κρεμμύδι και χτυπήστε το για ακόμη ένα λεπτό μέχρι να γίνει αλοιφή το μείγμα.
Μεταφέρετε το μείγμα του ζαμπόν στο μπολ με το μείγμα μαγιονέζα και ανακατεύετε μέχρι να συνδυάζεται ομοιόμορφα.
Απλώστε το σε φέτες του τοστ και γαρνίρετε με τσπις. Το βάζουμε στο ψυγείο σε ένα αεροστεγές δοχείο για έως και 3 ημέρες.