Γλυκοπατάτες σχάρας με τυρί κρέμα

by sidagi.gr
687 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 κιλό γλυκοπατατούλες κομμένες σε κύβους
Ξύσμα από 1 μεγάλο πορτοκάλι
 Χυμός από 2 πορτοκάλια
 Χυμός από 2 λεμόνια
 Μισό κουταλάκι του γλυκού κύμινο
 Αλάτι
 Πιπέρι
 Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
Τυρί κρέμα για σερβίρισμα

 

 

 

Εκτέλεση:

Πεντανόστιμο και πανεύκολο ορεκτικό για να συνοδέψετε τα ψητά σας

Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες, τις κόβουμε σε μισοφέγγαρα και τις βάζουμε μέσα σε ένα μπολ με τον χυμό πορτοκάλι, το λεμόνι, το κύμινο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε  καλά, βάζουμε πάνω στη σχάρα.

Ψήνουμε στη σχάρα για 10 λεπτά από τις 2 πλευρές συνολικά. Σερβίρουμε με τυρί κρέμα.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα