Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 κιλό γλυκοπατατούλες κομμένες σε κύβους
Ξύσμα από 1 μεγάλο πορτοκάλι
Χυμός από 2 πορτοκάλια
Χυμός από 2 λεμόνια
Μισό κουταλάκι του γλυκού κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
Τυρί κρέμα για σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Πεντανόστιμο και πανεύκολο ορεκτικό για να συνοδέψετε τα ψητά σας
Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες, τις κόβουμε σε μισοφέγγαρα και τις βάζουμε μέσα σε ένα μπολ με τον χυμό πορτοκάλι, το λεμόνι, το κύμινο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά, βάζουμε πάνω στη σχάρα.
Ψήνουμε στη σχάρα για 10 λεπτά από τις 2 πλευρές συνολικά. Σερβίρουμε με τυρί κρέμα.