Τσιπούρες με αγκινάρες στο φούρνο

by sidagi.gr
570 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1 τσιπούρα ή 1 λαυράκι (βάρος περίπου ένα κιλό)
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 χυμός λεμονιού
6 πατάτες
750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες
δεντρολίβανο

Εκτέλεση:

Ζουμερό και μαλακό ψάρι στο φούρνο με πατάτες και αγκινάρες για όλες τις ώρες

Κόβουμε τις πατάτες και τις αγκινάρες σε μικρά κομμάτια, τις αλατοπιπερώνουμε και τις περιχύνουμε με λαδολέμονο.

Ομοίως αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και το περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη και το δεντρολίβανο.

Ψήνουμε το ψάρι στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα