Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 φλιτζάνι χυμό γκρέιπφρουτ κόκκινο
1/4 φλιτζανιού triple sec
3 φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ
2 φλιτζάνια πάγο
1/2 φλιτζάνι τεκίλα
αλάτι για το χείλος του ποτηριού
1/2 λάιμ κομμένοσε φέτα για τη διακόσμιση του ποτηριού
Εκτέλεση:
Δροσερό και ξεχωριστό κοκτέιλ για όλες τις ώρες
Τρίψτε το γύρω από την άκρη του κάθε ποτηριού με νερό και στη συνέχεια βυθίστε το χείλος ελαφρώς σε ένα πιάτο με αλάτι. Αφήστε το να στεγνώσει.
Σε ένα μπλέντερ ρίχνετε το χυμό γκρέιπφρουτ, χυμό λάιμ, triple sec, και τον πάγο και τα αναδεύετε μέχρι να θρυμματιστεί ο πάγος και να γίνει πουρές το γκρέιπ φρουτ. Ρίχνουμε σε μια μεγάλη κανάτα και ανακατέψτε το με τεκίλα.
Σερβίρεται κρύο πάγο και μια φέτα λάιμ.