Υλικά:
Για 4-6 άτομα
100 γραμμάρια προσούτο κομμένο σε φέτες
100 γραμμάρια ρόκα άγρια
100 γραμμάρια σπανάκι
1 αβοκάντο κομμένο σε φέτες
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Δοκιμάστε τα φρούτα στη σαλάτα σας και αλλάξτε τη γεύση
Πλένουμε το σπανάκι μαζί με τη ρόκα και τα ψιλοκόβουμε. Στο πάγκο της κουζίνας καθαρίζουμε το αβοκάντο από το κουκούτσι και το τη φλούδα.
Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε το αβοκάντο σε λεπτές φέτες και το ρίχνουμε στη σαλατιέρα. Προσθέτουμε το προσούτο, το σπανάκι, τη ρόκα, τα καρύδια ψιλοκομμένα, ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Τέλος σερβίρουμε.