Υλικά:
Για 2-4 άτομα
100 γραμμάρια καπνιστός σολομός Φιλανδίας
100 γραμμάρια ρόκα άγρια
100 γραμμάρια μαρούλι
4 τοματίνια
Μισό καρότο
Ένα κουταλάκι του γλυκού άνηθο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα με έντονη γεύση για όλες τις ώρες
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε το μαρούλι και τη ρόκα. Καθαρίζουμε το καρότο και το τρίβουμε στο τρίφτη. Κόβουμε το σολομό σε κομμάτια μεσαίου μεγέθους.
Στήνουμε το πιάτο βάζοντας κάτω τη ρόκα με το μαρούλι, από πάνω το καπνιστό σολομό, τα ντοματίνια και τελειώνουμε προσθέτοντας τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.