Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
1/2 συσκευασία γάλα παστεριωμένο με λιπαρά
8 κουταλιές της σούπας μερέντα
1 κούπα κουβερτούμε ψιλοκομμένη
1 συσκευασία κρέμα γάλακτος 250 γραμμαρίων με λιπαρά
1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
Γαρνίρετε με σιρόπι σοκολάτα και απολαύστε το με μπισκοτάκι
Χτυπάτε στο κάδο μίξερ στη δυνατή σκάλα την ζάχαρη άχνη με την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σφικτή σαντιγί.
Στην συνέχεια προσθέτετε τα δύο γάλατα μαζί και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 3 λεπτά ακόμη. Κατόπιν ρίχνετε τη μερέντα και χτυπάτε για ένα λεπτό ακόμη.
Τοποθετείτε το παγωτό σε ένα μπολ και βάζετε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα.
Αφήνετε το μείγμα στην κατάψυξη για 6-8 ώρες και το παγωτό σας είναι έτοιμο.
Αν έχετε παγωτομηχανή ρίχνετε το μείγμα στο κάδο της παγωτομηχανής και ακολουθείτε τις οδηγίες του παρασκευαστή. Έπειτα τοποθετείτε μια μεμβράνη πάνω από το παγωτό και παγώνετε στη κατάψυξη για 2 ώρες.
Σερβίρετε με σιρόπι σοκολάτα.