Υλικά:
Για 4-6 άτομα
6 ραπανάκια κομμένα σε φέτες
1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο
2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο
200 γραμμάρια φρέσκα φύλλα σπανάκι
1 κουταλιά της σούπας κόκκινο κρασί
3 κουταλιές της σούπας καβουρδισμένο σουσάμι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Θρυμματισμένη φέτα για το σερβίρισμα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Χορταστική και διαιτητική σαλάτα για όλα τα γούστα
Βάζουμε στο μπλέντερ 1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο, 1 κουταλιά της σούπας κόκκινο κρασί, 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι.
Τα χτυπάμε και φτιάχνουμε τη σος για τη σαλάτα μας.
Στη συνέχεια βάζουμε σε ένα μπολ το σπανάκι, το κομμένο σέλερι και τα ραπανάκια.
Ρίχνουμε τη μισή από τη σος και ανακατεύουμε καλά.
Μεταφέρουμε τη σαλάτα σε μια σαλατιέρα.
Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ρίχνουμε την υπόλοιπη σος.
Σερβίρουμε με τριμμένη φέτα.