Υλικά:
Για 4-6 άτομα
2 ποτήρια χυμό πορτοκάλι
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι ηλιέλαιο
5 ποτήρια αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 σακουλάκι σταγόνες σοκολάτας
1 σακουλάκια τρούφα
Εκτέλεση:
Αν σας αρέσουν τα κέικ, τότε αυτό το γλυκάκι θα σας λύσει τα χέρια, με εύκολα υλικά απολαμβάνετε ένα πεντανόστιμο πρωινό
Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε τον χυμό πορτοκάλι, τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο και τα χτυπάμε για λίγο, κατόπιν ρίχνουμε το αλεύρι, μπέικιν πάουντερ και συνεχίζουμε το χτύπημα στη μεσαία σκάλα. Τέλος μαζί με 1 κουταλιά του γλυκού αλεύρι ρίχνω το 1 σακουλάκι σταγόνες σοκολάτας ανακατεύοντας απαλά. Στη συνέχεια αλείφουμε με ηλιέλαιο μια φόρμα για κέικ και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά. Μόλις βγει από το φούρνο πασπαλίζω με το δεύτερο σακουλάκι τρούφας και αφήνουμε να κρυώσει.