Υλικά:
Για 2-4 άτομα
4 Μπριζόλες χοιρινές μέτριου πάχους
1 χούφτα ρίγανη
Αλάτι
Λεμόνι
Εκτέλεση:
Λαχταριστές και ζουμερές μπριζόλες με λεμόνι
Πλένουμε και στραγγίζουμε τις μπριζόλες.
Ραντίζουμε με λίγο λάδι το τηγάνι και αφήνουμε να ζεσταθεί.
Τις πασπαλίζουμε με ρίγανη και αλάτι και τις τοποθετούμε στο τηγάνι που έχει κάψει.
Τις γυρίζουμε χωρίς να περιμένουμε να κάνει κρούστα από την κάθε πλευρά.
Συνεχίζουμε το συχνό γύρισμα μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και να ψηθούν.
Το συχνό γύρισμα κάνει τις μπριζόλες μαλακές, ζουμερές και νόστιμες.
Τις τοποθετούμε στην πιατέλα, στύβουμε ένα με δυο λεμόνια, πασπαλίζουμε με ρίγανη και αλατίζουμε.