Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
λίγη κανέλα
χυμό από 1/2 λεμόνι
4 κεσεδάκια γιαούρτια με 2% λιπαρά
4 μήλα
Εκτέλεση:
Εύκολο και γρήγορο γλυκό για όλες τις ώρες
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε σε μικρά κυβάκια τα μήλα.
Τα βάζουμε σ ένα τηγάνι και προσθέτουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη. Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και να καραμελώσουν.
Όταν είναι έτοιμα τα περιχύνουμε με το χυμό από μισό λεμόνι.
Βγάζουμε τα γιαούρτια σ ένα πιάτο και τα περιχύνουμε με τα καραμελωμένα μήλα. Γαρνίρουμε αν θέλουμε με φυτική σαντιγί και πασπαλίζουμε με κανέλα.