Κορμός με σοκολάτα και χαλβά

by sidagi.gr
653 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 φλιτζανάκι του καφέ λικέρ της επιλογής σας
400 γραμμάρια κουβερτούρα
50 γραμμάρια βούτυρο
1/2 κιλό χαλβά με ταχίνι
250 γραμμάρια καρύδι αλεσμένο
250 γραμμάρια γλυκό πορτοκάλι
300 γραμμάρια μπισκότα σοκολάτας
 

Εκτέλεση:

Ξεχωριστό γλυκό με απλά και εύκολα υλικά!

Κόβουμε τον χαλβά και προσθέτουμε μέσα τα καρύδια το γλυκό πορτοκάλι και τα μπισκότα σε κομματάκια.

Τα ανακατεύουμε όλα καλά και προσθέτουμε και το λικέρ. Παίρνουμε το μείγμα και το τυλίγουμε σε ρολό μέσα σε λαδόκολλα. Το βάζουμε στο ψυγείο περίπου 1 ώρα.  

Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και προσθέτουμε και το βούτυρο. Καλύπτουμε με αυτό όλο τον κορμό και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο.

 

Η συγκεκριμένη συνταγή δεν αναφέρεται για σπιτικό χαλβά, αλλά μπορείτε αν θέλετε να παρασκευάστε τον δικό σας χαλβά με ταχίνι!!

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα