Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια
1 φλιτζάνι τσαγιού δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη
250 γραμμάρια κουβερτούρα
1 φλιτζάνι τσαγιού αμύγδαλα
1 φλιτζάνι τσαγιού φουντούκια
Εκτέλεση:
Μια εύκολη συνταγή με σοκολάτα και ξηρούς καρπούς για να κεράσετε τους φίλους σας!
Ρίχνουμε τα αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια και τα Καβουρδίζουμε μέχρι να βγάλουν τα αιθέρια έλαιά και το άρωμα τους.
Τα ανακινούμε στο τηγάνι συχνά για να μην καούν από την μια πλευρά παίρνουν χρώμα και μυρίζει έτσι καταλαβαίνουμε ότι είναι έτοιμα.
Βάζουμε μπεν μαρί στη φωτιά. Βάζουμε τη σοκολάτα να λιώσει στο μπεν μαρί όταν λιώσει μέσα στη σοκολάτα βάζουμε την μαργαρίνη. Κόβουμε λίγο τα δαμάσκηνα και τα γεμίζουμε με καρύδια.
Συνοδέψτε τα με λικέρ πορτοκάλι!!