Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 φλιτζάνια τσαγιού χυμός ή σιρόπι φραγκοστάφυλο
2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
4 φλιτζάνια τσαγιού νερό
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κόρν φλάουρ
Εκτέλεση:
Γαρνίρεται με κανέλα και καρύδια χοντροκομμένα!
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το φραγκοστάφυλλο, τη ζάχαρη, το νερό, το νιζεστέ και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά τα υλικά για περίπου 30 λεπτά.
Ανακατεύουμε συνέχεια με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι το γλυκό να δέσει και να έχει λεία πηκτή υφή.
Βάζουμε το γλυκό σε μπολάκια όσο είναι ζεστό και γαρνίρουμε με κανέλα και καρύδια και το τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και σερβίρουμε κρύο.