Αγκινάρες με σάλτσα από μανιτάρια

by sidagi.gr
1,3K προβολές

Υλικά:

Για 2 άτομα

1 ξερό κρεμμύδι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 κούπα νερό
1 λεμόνι
2 αυγά
αλάτι – πιπέρι
1 κονσέρβα αγκινάρες
1 κονσέρβα μανιτάρια
1/2 κούπα λάδι

 

Εκτέλεση:

Σερβίρουμε με φέτα και λευκό κρασί!

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα κρεμμύδια μαζί με το σκόρδο και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τις αγκινάρες και αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε τα μανιτάρια και το νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για περίπου 30 λεπτά.

Χτυπάμε το λεμόνι με τα αυγά και προσθέτουμε χτυπώντας, 1 κουταλιά ζουμί από την κατσαρόλα. Ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα