Υλικά:
Για 6-8 άτομα
1 ζελέ φράουλα ή κεράσι
2 κούπες φυτική κρέμα
800 γραμμάρια ανανά (1 κονσέρβα)
2 ζελέ λεμόνι
Εκτέλεση:
Γλυκιά και δροσιστική τούρτα!
Φτιάχνουμε το ζελέ φράουλα, με 1 ποτήρι ζεστό νερό και 1 ποτήρι από το χυμό ανανά. Το βάζουμε σε μια φόρμα να παγώσει στη κατάψυξη για 20 λεπτά.
Σε ξεχωριστό μπολ, βάζουμε να μισοπαγώσει και το ζελέ λεμόνι, το οποίο χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ, μαζί με τη φυτική κρέμα και τα κομματάκια του ανανά. Τοποθετούμε το μείγμα, στη φόρμα με το ήδη παγωμένο ζελέ φράουλα και το ξανά βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά και είναι έτοιμο!