Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1⁄2 φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι σακούλας
πάπρικα
καρύδια κομμένα στη μέση
6 φλιτζάνια τσαγιού ψιλοκομμένο λάχανο
1 μεγάλο πράσινο μήλο
2 κουταλιές ξίδι
αλάτι
1⁄2 φλιτζάνι τσαγιού σπασμένα καρύδια
1⁄2 φλιτζάνι τσαγιού μαγιονέζα
Εκτέλεση:
Νόστιμη επιλογή για το τραπέζι σας
Ανακατεύετε το λάχανο με το μήλο, αφού το κόψετε σε μικρούς κύβους, χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα, με το ξίδι και με λίγο αλάτι. Το αφήνετε σε τρυπητό, για να στραγγίσει καλά.
Προσθέτετε τα σπασμένα καρύδια, τη μαγιονέζα και το γιαούρτι σακούλας.
Ανακατεύετε τη σαλάτα τη βάζετε σε σαλατιέρα στρωμένη με φύλλα μαρουλιού και την πασπαλίζετε με λίγη πάπρικα. Τη γαρνίρετε με καρύδια κομμένα στη μέση.