Τηγανιτή κολοκύθα

by sidagi.gr
692 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

2 κούπες ελαιόλαδο
1 κούπα από χυμό λεμόνι
1 κίτρινη κολοκύθα περίπου 1 κιλό
1 κούπα αλεύρι

Εκτέλεση:

Λαχταριστό ορεκτικό για όλη την παρέα με απλά υλικά

Καθαρίζουμε την κολοκύθα και την κόβουμε σε μεγάλους κύβους  περίπου 2-3 εκατοστά.
Εν συνεχεία αλατίζουμε τα κομμάτια της κολοκύθας και τις ρίχνουμε στο μπολ με το αλεύρι τις ανακατεύουμε να πάει παντού το αλεύρι πάνω στην κολοκύθα.

Κατόπιν βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να κάψει καλά.
Όταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε μία πιατέλα που έχουμε στρώσει ένα-δυο φύλλα χαρτί κουζίνας για να στραγγίζει το λάδι.

Περιχύνουμε το χυμό του λεμονιού και σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα