Υλικά:
Για 28 κομμάτια
2 φλιτζάνια τσαγιού αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και ροδισμένα
200 γρ. κουβερτούρα
1/4 φλιτζανιού γλυκόζη
1 κουταλάκι βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας νερό
Εκτέλεση:
Προτιμήστε σπιτικά σοκολατάκια από αγνά υλικά!
Βάζουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, προσθέτουμε τη γλυκόζη, το νερό και το βούτυρο. Το ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο μείγμα. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε καλά.
Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα ταψί και με ένα κουταλάκι, παίρνουμε δυο τρία αμύγδαλα μαζί με σοκολάτα και το τοποθετούμε στο ταψί.
Αφήνουμε να σταθεροποιηθούν και τα τυλίγουμε σε χρυσόχαρτο και τα διατηρούμε σε δροσερό μέρος.