Υλικά:
Για 8 άτομα
2 σφολιάτες
1/2 κιλό φέτα
2 αυγά
πιπέρι
Για τη μπεσαμέλ
2 κουταλιές βούτυρο
3 κουταλιές αλεύρι
1/2 κιλό γάλα
Εκτέλεση:
Πεντανόστιμη πίτα που θα γίνει ανάρπαστη!
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς. Ρίχνουμε και το γάλα σιγά σιγά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει καλά.
Τρίβουμε με το χέρι τη φέτα, χτυπάμε τα 2 αυγά σε ένα πιάτο και τα προσθέτουμε όλα στη μπεσαμέλ. Ανακατεύουμε καλά και πιπερώνουμε όσο θέλουμε.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι και βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Ρίχνουμε το μείγμα και το απλώνουμε να πάει παντού. Από πάνω βάζουμε και το δεύτερο φύλλο και κλείνουμε καλά τις άκρες.
Τρυπάμε με ένα πιρούνι όλη την επιφάνεια της ζύμης και ραντίζουμε με νερό. Ψήνουμε περίπου 45 λεπτά.