Υλικά:
Για 6-8 άτομα
8 ντομάτες
400 γραμμάρια φέτα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
½ σκελίδα σκόρδο
Λίγο μαϊντανό, βασιλικό, δυόσμο ( συνολικά 3 κουταλιές της σούπας από το κάθε ένα)
2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα γλυκάνισο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Στολίζετε από πάνω τις ντομάτες με ελιές και αρακά
Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύετε τη φέτα με την κρέμα γάλακτος, το λάδι, τα αρωματικά, το αλατοπίπερο. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα αφήνετε στο ψυγείο για μία ώρα.
Αδειάζεται τις ντομάτες, ρίχνετε λίγο αλάτι μέσα και αναποδογυρίζετε πάνω σε χαρτί κουζίνας.
Πριν τις γεμίσετε, τις σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας να φύγουν τα υγρά και αφού τις γεμίσετε, τις σκεπάζετε, τις σκεπάζετε με το «καπελάκι» τους και σερβίρετε!