Υλικά:
Για 6-8 άτομα
Για τη ζύμη
4 αυγά
400 γραμμάρια γάλα
400 γραμμάρια αλεύρι
400 γραμμάρια νερό
1 κουταλιά τηε σούπας βούτυρο
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
Για την γαρνιτούρα
5 ωμές ντομάτες
1 μικρό κρεμμύδι
βασιλικό
100 γραμμάρια ατζούγιες
100 παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση:
Δοκιμάστε κάτι καινούργιο στη κουζίνα σας! Οι αντζούγιες ταιριάζουν πάρα πολύ με το τυρί και τις ντομάτες!
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, προσθέτουμε το αλεύρι και χτυπώντας συνεχώς, ρίχνουμε το νερό, το αλάτι και το βούτυρο.
Αλείφουμε με βούτυρο ένα τετράγωνο ταψάκι και αδειάζουμε το μείγμα, και ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά.
Κόβουμε τις ντομάτες σε φέτες, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και ξύνουμε το τυρί σε στην χοντρή ξύστρα.
Βγάζουμε από τον φούρνο την σχεδόν ψημένη ζύμη και την στρώνουμε με φέτες της ντομάτας και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Πασπαλίζουμε με τον βασιλικό και το τυρί όλη την επιφάνεια της πίτσας μας.
Ξανά βάζουμε το ταψάκι στον φούρνο κάνει κρούστα το τυρί για 10 λεπτά περίπου.
Σερβίρετε με σανγκριά με λευκό κρασί!