Υλικά:
Για 2 άτομα
2 μεζούρες Bourbon ή μαύρο ρούμι
Σιρόπι ζάχαρης κρυσταλική ζάχαρη (ανάλογα με το πόσο γλυκό θέλουμε το ποτό μας)
Μερικές σταγόνες Angostura Bitters
Φλούδα πορτοκάλι
3-4 Παγάκια θρυμματισμένα
Εκτέλεση:
Γαρνίρουμε με ένα κερασάκι μαρασκίνο
Σε χαμηλό ποτήρι διαλύουμε τη ζάχαρη σε ελάχιστο νερό, ή προσθέτουμε το σιρόπι.
Προσθέτουμε την Angostura και τη φλούδα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε, πιέζοντας την φλούδα ελαφρά να βγάλει τα αρώματα της.
Προσθέτουμε μισή μεζούρα bourbon (ή ρούμι) και ένα παγάκι και ανακατεύουμε.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα προσθέτοντας σταδιακά το υπόλοιπο αλκοόλ και τα παγάκια