Υλικά:
Για 4 άτομα
1 πακέτο σφολιατάκια
1 κουτί μπεσαμέλ
Μισό κιλό κιμά
1 αυγό
1 κρεμμύδι
Σάλτσα ντομάτα
Κεφαλοτύρι τριμμένο
Μαϊντανό
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
Εκτέλεση:
Ευφάνταστες δημιουργίες με εξίσου εκπληκτικό γευστικό αποτέλεσμα!
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε τον κιμά, τη σάλτσα, τη ρίγανη, το μαϊντανό, το αλατοπίπερο, το λάδι και βράζουμε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να πήξει.
Φτιάχνουμε τη μπεσαμέλ και μετά ανοίγουμε τα σφολιατάκια και βάζουμε 1 κουταλιά του γλυκού κιμά, λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι και μετά τη μπεσαμέλ. Τα κλείνουμε καλά.
Χτυπάμε το αυγό και αλείφουμε από πάνω τα πουγκάκια και πασπαλίζουμε με λίγο κεφαλοτύρι. Τα ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.