Υλικά:
Για 6-8 άτομα
Εκτέλεση:
Λαχταριστό κολατσιό για όλες τις ώρες
Το “βρώμικο” των απανταχού ξενύχτηδων της πόλης φτιάχνεται ρίχνοντας σε μια κατσαρόλα νερό και όταν βράσει, προσθέτουμε τα λουκάνικα, σκεπάζοντας την κατσαρόλα με το καπάκι της.
Τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά περίπου. Κατόπιν ρίχνουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο να κάψει και προσθέτουμε τα κρεμμύδια για να “καραμελώσουν”.
Ανακατεύουμε για 30 λεπτά περίπου, μέχρι να μαραθούν.
Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε το λάχανο και το καρότο και τα κρατάμε στην άκρη.
Στο τέλος, προσθέτουμε λίγο αλάτι και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια, κόβουμε στη μέση κάθε ψωμάκι και βάζουμε μέσα 2 λουκάνικα, λίγα καραμελώμενα κρεμμύδια, το λάχανο, το καρότο, κέτσαπ και μουστάρδα.